Recensie missie O ~ Christel Rekko-Jansen

Let op! Dit boek is nog niet verschenen!  Ik was proeflezer, hij komt binnenkort uit!

Als eerst wil ik Christel bedanken voor deze kans! Ik vond het super om te doen en ik ben altijd bereid te helpen!

Cover onbekend

Specificaties
● Nederlands
● kinderboek : oorlog 8+?

Samenvatting

Rens en Gijs zijn 2 jongetjes die via de computer een opdracht kregen, een missie om precies te zijn. Vorig jaar hadden ze een missie in Parijs van een van hun vrienden. Nu krijgen ze een oproep van Jesse.

Jesse heeft jullie hulp hard nodig. Jullie moeten hem morgen om 15:30 ontmoeten bij de synagoge, in Meerssen. Kuileneindestraat 22a. Deze boodschap heeft te maken met een oorlogsbuit.

De jongens gaan op onderzoek uit en ontdekken veel dingen door middel van het verhaal van Jesse. Ze gaan oma Lea,  mevrouw Seligman helpen met het vinden van haar familie schat! Zullen ze het vinden samen met hun 3 andere vrienden? Zal Gijs hun goed begeleiden vanuit het huis?

Voor het lezen

Voor ik begon met lezen werd me verteld dat het over een missie ging. Het is een verhaal over de oorlog waarbij 2 kinderen mensen helpen en deze keer gaat het over een vrouwtje uit de oorlog.

Met deze informatie ga ik snel beginnen met lezen!

Tijdens het lezen

Het gaat over de oorlog en ik ben een grote fan van de oorlog, dus het lezen ging heel vlot, zeker doordat het makkelijk geschreven is. Het verhaal leest makkelijk weg en de opbouw is heel simpel en vlot geschreven. De informatie die gebruikt word is heel praktisch en het leukste is dat er bronnen zijn toegevoegd die net zo makkelijk te lezen zijn!

Conclusie

Het is een super boek om te lezen. Er staat informatie in over de oorlog zodat het verhaal duidelijker word en je je meer kan inleven in het avontuur. Ik ben dol op de avonturen die ze beleven, maar het is wel knap dat ze al zoveel kunnen op de leeftijd van 10 en 8.

Ik geef dit boek de verdiende ☆☆☆☆, omdat het zeker de moeite waard is om te lezen en zeker voor kinderen zodat ze meer van de geschiedenis begrijpen in de vorm van een verhaal!

Ik bedank je heel erg voor het proeflezen Christel Rekko-Jansen!

Christel Rekko-Jansen

image

Christel Rekko (1973), is moeder van drie levendige schoolgaande jongens! Ze heeft al sinds haar kinderjaren een levendige fantasie en ziet de dingen dan ook echt voor zich gebeuren. Nu is het tijd om dit met jullie te delen.
Met haar eerste kinderboek wil Christel een boodschap brengen aan alle kinderen die net als zij last ondervinden van dyslexie. Ze wil kinderen op deze manier laten zien dat dyslexie geen belemmering is voor je toekomst en dat zelfs het schrijven van een boek tot je mogelijkheden behoort! Geef nooit op.

Eerder verschenen boeken:

1 ste missie: missie P

image

Specificaties
● Nederlands
● uitgeverij Calbona
● kinderboek 8+

Samenvatting

“Parijs?”,

Rens kijkt Thijs vol ongeloof aan, wat is er gebeurd? Net zaten ze nog achter hun computer, er verscheen een rare melding: je bent geselecteerd voor Missie P. Dan zien ze een meisje in een zwarte auto gesleurd worden, ze gooit hen een briefje toe. Help! het gaat om Missie P. …
Dit is het begin van een groot meeslepend en vooral spannend avontuur midden in Parijs. Gaan ze hun missie voltooien?

Binnenkort verschijnt ook hier de recensie van! De boeken zijn zeker aanraders!  Heel prettig om te lezen!

Advertenties

Een reactie op “Recensie missie O ~ Christel Rekko-Jansen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s