Film recensie – wild

Wild

image

●115 minuten
● biografie/drama
● jaartal 2014

Samenvatting

Met een mislukt huwelijk en de dood van haar moeder achter de rug heeft Cheryl Strayed  (Reese Witherspoon ) alle hoop verloren. Na jaren van roekeloos,  destructief gedrag, maakt ze een overhaaste beslissing. Zonder enige ervaring en alleen gedreven door pure vastberadenheid, begint ze aan een wandeling van meer dan 1600 kilometer over de Pacific Crest Trail.

Ik vind deze film wel leuk doordat het niet iets is wat je snel ziet. Het is een tenger meisje met een verleden die iets wil bereiken wat anderen niet durfen of willen doen. Ze gaat door totdat ze haar doel bereikt heeft en wat ik mooi vind aan deze film is dat ze stukken laten zien van haar verleden in de vorm van herinneringen.

Ze loopt en loopt, eerst moeilijk, maar ze gaat door.  Ze wandelt en wandelt tot ze niet meer kan en heeft gezien wat ze wou zien. Ze begint op een heel lelijk stuk maar uiteindelijk ziet ze dat er een les is na alles wat ze heeft doorstaan.

Ik geef deze film ☆☆☆, omdat ik hem mooi en leerzaam vond. Ze doet iets om haar verleden te laten bezinken en te laten rusten. Echt super mooi!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s