planning en tips

Natuurlijk zijn de scholen weer begonnen aangezien de vakantie voorbij is. Dat houd dus weer in dat iedereen het drukker heeft en weer druk bezig is met school en werken en de kinderen, broertjes en zusjes weg brengen naar school.

Natuurlijk hou ik wel een beetje rekening met jullie. Ik blijf gewoon lezen, al zullen er wel minder recensies komen, maar er zullen wel film recensies verschijnen! Soms ben je te moe na een lange dag en heb je te weinig energie om te lezen.

image

Hier zijn wat tips:

1. Lees wanneer je tijd hebt, maar push jezelf niet als je geen zin heb. Het gaat erom dat je het naar je zin hebt en niet dat je je verplicht voelt. Lezen is iets wat leuk hoort te zijn en niet iets waarbij je je verplicht voelt, omdat je ziet dat anderen meer lezen dan jij. Doe alles op je eigen tempo.

2.  Maak het naar je zin als je wilt lezen, thuis onder de dekens net voordat je gaat slapen of op school aan je tafel, het is heerlijk om tegen de muur aan te zitten. Neem er wat lekkers bij en geniet!

image

3. Zorg dat je comfortabel ben, trek iets lekkers zitten aan en geniet even van het moment. Je heb weinig momenten voor jezelf als je het druk heb, dus voor mij is het belangrijk om even te genieten zolang het kan!

4. Zoek tussendoor wat frisse lucht op om bij te komen, je zult merken dat je het nodig hebt. Blijf niet te lang in dezelfde positie zitten omdat je anders last krijg van je spieren. Strek en rek af en toe zodat je geen erge spierpijn kam krijgen.

5. Als laatste moet je natuurlijk een boek nemen wat je aanstaat.  Lees een boek dat je al een tijd graag wil lezen en als het je niet pakt moet je jezelf hier pushen omdat je anders niet meer wil lezen en in een lees dip kan komen!

Al met al is het belangrijkste dat je moet genieten!

image

Ik ben nu bezig in deze, hij stond al een tijdje en lijkt me heel leuk, wat lezen jullie en staat er boven aan jullie lijstje?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s