Film recensie > Sinister 2

Nu in de bioscoop!

Sinister 2

image

● 97 minuten
● 2015
● horror
● 16 + film

Samenvatting

Na het bloedstollende eerste succes van Sinister, komt plaaggeest Bughuul harder terug dan ooit.

In deze angstaanjagende horror verhuist een alleenstaande moeder met haar twee zoons naar een afgelegen huis om een nieuw leven op te bouwen. De verhuizing verandert echter al snel in een nachtmerrie, wanneer de helse geschiedenis van het huis zich herhaalt.

Haar zoontje begint schokkende tekeningen te maken op de muren en heeft het over onzichtbare nieuwe vrienden. Ze denkt dat het tussen zijn oren zit, tot ze zelf oog in oog staat met de huiveringwekkende gestalte Bughuul. Met de hulp van haar advocaat doet ze er letterlijk alles aan om deze demon te stoppen.

Sinister is een Veel waar veel bloed en angstaanjagende martel filmpjes in voor komen. Een opgebroken gezin vlucht weg van huis vanwege haar man en komt terecht in een vervloekt huis. Bij de kerk naast hun huis zijn vele moorden gepleegd en misschien gebeurt het nu weer!

Het is een film vol spanning en enge plaatjes, maar ik geef de film toch maar ☆☆☆, omdat ik vaak het geluid enger vond dan wat ik zag. Het is een leuke film om samen knus op de bank in het pikke donker te kijken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s