Film recensie > super 8

Super 8
image

●112 min
●mysterie/sci – Fi
●2011

samenvatting

In de zomer van 1979 sluit de Amerikaanse luchtmacht een sectie van Area 51. Alle materialen worden per trein vervoerd naar een opslagplaats in Ohio. De trein word echter aangereden doe een truck en ontspoort.  En groepje kinderen, die bezig zijn om hun eigen zombie film te maken met hun super 8 camera,  dit op de ravage. Al snel wordt vermoed dat het niet om een ongeluk gaat,  als er plotseling verdwijningen plaatsvinden en onverklaarbare dingen gebeuren. Een lokale sheriff probeert het mysterie te ontrafelen, maar wil hij de angststaanjagende en onmenselijke waarheid wel weten?

Het is een film vol spanning en drama. Er is heel veel actie, spanning en avontuur in te zien. Een groepje kinder van misschien net 12 jaar filmen alles en komen tot een ontdekking die nog beter is dan hun film! Ze gaan opzoek naar wat ze zagen en er volgen vele valkuilen en de luchtmacht bemoeit zich ermee. De luchtmacht loopt hun alsmaar voor de voeten en kunnen ze de wereld en hun stad redden of is het ergste aangebroken?!

Ik geef de film zeker ☆☆☆☆☆, omdat het een film is waarbij je op het puntje van je bed gaat zitten en niet meer van af komt tot je het einde weet.

Ben jij benieuwd? !

Kijk hem dan snel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s