Film recensie > Safe haven

Safe Haven

image

* Drama/ Romantiek
* 115 minuten
* april 2013

Beschrijving

De alcoholische Kevin (David Lyons), rechercheur in Boston, mishandelt zijn vrouw Erin (Julianne Hough), die op een dag besluit te vluchten en uiteindelijk terechtkomt inSouthport (North Carolina). Ze neemt de naam “Katie” aan, sluit vriendschap met haar nieuwe buurvrouw Jo (Cobie Smulders) en ontmoet Alex (Josh Duhamel), een weduwnaar met twee kinderen. Jo moedigt Katie en Alex aan een relatie te beginnen. Ondertussen probeert Kevin zijn vrouw te vinden door politiegegevens te vervalsen zodat het lijkt alsof zij een gezochte moordenaar is.

De personages zijn goed in hun rol, alles is goed geacteerd en het verhaal is heel mooi. Een jonge vrouw die mishandeld word door een agent en zichzelf verandert en opnieuw begint in een kleine stad waar haar nieuwe verrassingen staan te wachten : liefde.

Het is een heftig verhaal hoe liefde je kan vinden en hoe slechte dingen soms beter kunnen uitpakken dan je dacht.

De locaties zijn top! Een grote stad, een klein dorpje met een groot bos en een strandje met een steiger zodat je kan varen.

Ik geef deze film ☆☆☆☆ 1/2 ster, omdat ik dol ben op het acteer werk, ik mee voel met de vlaag van emoties en dat het verhaal dat met zich mee brengt goed word afgebeeld en op je emoties inspeelt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s