film recensie > The hunger games – Catching fire

The hunger games – Catching fire

MV5BMTAyMjQ3OTAxMzNeQTJeQWpwZ15BbWU4MDU0NzA1MzAx__V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_

  • 140 minuten
  • maart 2014
  •  film & tv > actie en avontuur > avontuur
  • 12 +

trailer

beschrijving

Revolutie
Na het winnen van de brute Hongerspelen zijn Katniss en Peeta alles behalve veilig. Er gaan geruchten over een opstand tegen het Capitool. Een opstand die zij hebben helpen ontstaan…

President Snow accepteert als enig excuus voor hun gedrag de overweldigende liefde die ze voor elkaar voelen. En tijdens hun verplichte zegetocht langs alle districten zullen ze de wereld hiervan moeten overtuigen. Als dat niet lukt, zullen er vreselijke consequenties zijn.

Het Capitool kondigt kort daarna de 75ste editie van de Hongerspelen aan. Deze heeft als ‘Quarter Quell’ speciale nieuwe regels. En die doen iedereen versteld staan.

The-Hunger-Games-Catching-Fire-Teaser

De film is super mooi! De actie is hoger dan in de eerste film en ze pakken nog breder uit! De outfits worden uitbundiger en ze vormen de personages beter en zorgen dat alles soepeler verloopt. Ze laten de denkwijze beter zien en de rollen die iedereen speelt. Ze tonen aan dat de spelen niet de spelen zijn zoals ze waren. De 75ste zijn nog heftiger dan de eerste en ze nemen de hoop van veiligheid meer af. De wereld is hard en ze willen steeds meer laten zien dat het Capitool het voor het zeggen heeft en niet het volk

the_hunger_games__catching_fire_by_hjpenndragon-d6vlgvn

Ze pakken alle hoop weg en zorgen ervoor dat de mensen steeds meer lasten krijgen zorgen ervoor dat er op steeds meer dingen een boycot komt. De rellen breken op steeds meer plekken en ze verwoesten alles wat ze moeten verwoesten zolang ze de overhand maar hebben.

Peeta-Katniss-Catching-Fire-peeta-mellark-and-katniss-everdeen-33851520-1280-800

De rellen in het Capitool begint, de bruiloft word uitgesteld en misschien krijgen ze hem zelf helemaal niet meer! De feiten word hard duidelijk en de hardheid is zichtbaar in de arena. Ze pakken het dit jaar anders aan en er zijn steeds meer teamspelers en de teams worden duidelijker.

the_hunger_games_catching_fire_movie_2-1920x1080

Deze film krijgt ook *****, omdat de film alleen maar beter word en het is jammer dat ik niet meer kan geven!!! Een geweldige 2de deel van een super mooi serie!

Advertenties

One thought on “film recensie > The hunger games – Catching fire

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s