The hunger games > mockingjay part 1

The hunger games > mockingjay part 1

7736

  • 125 minuten
  • maart 2015
  • film & tv > actie en avontuur > avontuur
  • 12 +

trailer!

Beschrijving

Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow.

De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want in de nasleep van de quarter Quell is een ding heel duidelijk geworden: het is oorlog.

zudoc352jd7z_full

Mening

De revolutie bereidt zich uit, heel het land is in rel! De mensen van district 12 zijn opgevangen in 13. De mensen moeten wennen aan het nieuwe leven onder de grond, zonder de frisse lucht die ze kregen. Ze krijgen verplichte taken en zitten vast aan een strak schema.

Snow heeft Peeta en Johanna. Katniss weigert om mee te werken, maar ze moet iets doen om haar geliefde Peeta terug te krijgen. Het is hard brekend om te zien dat Peeta, Peeta niet meer is! Hij is net de harde schijf van een computer. Ze drukken op deleten en zijn geliefde herinneringen zijn weg, ze maken een monster van hem! Ze mishandelen hem tot een monster, een van de vele mutss. Katniss is helemaal overstuur, maar ze wilt hem redden, al kost het haar leven. REAL LOVE NEVER DIE!!!!

Article%20Lead%20-%20wide6297014611hxykimage_related_articleLeadwide_729x410_11ho2q_png1415477994936_png-620x349

Dit is de film met weinig actie, maar meer politieke acties en promo acties. Ze willen het hart van het volk veroveren zodat ze eindelijk de macht kunnen nemen. Ze doen veel aan promotie, maar het nadeel is dat Katniss niete te kneden is dus ze moeten haar naar plekken brengen en haar hart laten spreken in plaats van ervoor zorgen dat ze zegt wat ze willen horen.

Deze film krijgt **** 1/5 ster, omdat ik hem net iets minder vind dan de rest, maar nog steeds boeiend! Het is mooi om te zien hoe ze de ontwikkelingen opnemen en hoe Prim volwassen word!

 

tumblr_ne3wthKtw61rp0vjjo1_500

 

Advertenties

Een reactie op “The hunger games > mockingjay part 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s