film : Hachi , A dog’s love story

Hachi , A dog’s love story

1002004008138991 1002004011532265

specificaties

  • 93 minuten
  • maart 2012
  • film en tv > romantiek & drama > familie en gezin
  • alle leeftijden

beschrijving

Op een koude avond vindt professor Parker Wilson een puppy op het treinstation. Hij kan het niet over z’n hart verkrijgen het jonge dier achter te laten en neemt het hondje mee naar huis. Zijn vrouw zit allerminst op een nieuw gezinslid te wachten, maar als ze ziet hoe snel haar man en dochter verknocht raken aan de pup gaat ze overstag. Parker en de hond, Hachi genaamd, zijn al snel onafscheidelijk. Hun unieke band is het begin van een ontroerend verhaal over ware vriendschap en onbegrensde loyaliteit.

1002004008138991_1

Mening

Een hondje, een puppy die opzoek gaat naar iemand die voor hem wilt zorgen. Een lange reis vol verlangen naar een warm huis en mensen die van hem houden. Gelukkig is er iemand die hem wilt opnemen in zijn gezin, Professor Parker. Hij ontvangt Hachi met open armen en zorgt ervoor dat hij opbloeit tot een mooie en sterke hond. De 2 zijn erg hecht en zijn blij als ze elkaar zien!

1002004008138991_3

Hachi wacht Parker elke dag op bij de trein zodat ze samen naar huis kunnen lopen, maar hij brengt hem natuurlijk ook! Dit is een goed voorbeeld van een trouwe en loyale viervoeter en een mooi voorbeeld van hoe het kan zijn. De meeste dierenfans onder ons ervaren het gelukkige gevoel dat we voelen en genieten net als Hachi en Parker met volle teugen van elkaar!

Tot op een dag alles verandert…. Wat  er gebeurt moet je zelf ontdekken!

Ik geef deze film de welverdiende *****, omdat dit een film is vol liefde en natuurlijk het beetje drama waarbij de werkelijkheid dicht bij komt. Hou  je zakdoekjes bij de hand en geniet vooral van de film!

Wist je dat Hachi een eigen standbeeld heeft op het plein in de film na zijn dood omdat hij altijd op dezelfde plek zat te wachten tot zijn baasje kwam?

ESTTUA~1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s