film : pitch perfect

9200000040264659.jpg

Specificaties

  • mei 2015
  • 112 minuten
  • muziek > speelfilm > musicals

Beschrijving

In de muzikale comedy Pitch Perfect wordt de rebelse Beca gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De zanggroep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect. De zanggroep is gewend alleen traditionele a capella nummers te zingen, maar Beca krijgt het voor elkaar om totaal nieuwe mash-ups te verzinnen. Dit is een groot succes en de meiden maken ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie.

Mening

Een film vol dans, muziek en avontuur. Een meiden groep begint met een a capella club. Ze moeten de wedstrijd winnen en daarom zoeken ze verse nieuwe meiden die hun willen helpen om de titel te veroveren. Ze komen terecht bij Beca , maar niet alles gaat van zelf spreken. Ze krijgen te maken met wat kleine problemen en tegen slagen, maar zijn ze goed genoeg om verder te gaan en door te pakken waar ze kunnen?

9200000040264659_9

Ze zingen er op los en krijgen fans! Maar zullen ze het einde halen? Beca en de meiden strijden door en gaan voor de hoofdprijs en willen de fans niet teleur stellen!

Een grappige film vol muziek, dans en lol en natuurlijk ook gênante verschijningen en meiden ruzies. Ze zijn sterk en gaan door! De film krijgt zeker de ***** sterren, omdat het een film is die boeiend is en er voor zorgt dat je dat ook blijft!

9200000040264659_5

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s