film : pitch perfect 2

 

9200000040829795

Specificaties

  • mei 2015
  • 118 minuten
  • muziek > speelfilm > musicals

 

Beschrijving

Beca (Anna Kendrick), Fat Amy (Rebel Wilson) en de Barden Bellas zijn terug om een pitch slap te geven aan de wereld! Nadat een schandaal de groep bijna uit de Barden groep heeft gekickt zijn de drie-voudige kampioenen bang dat ze hun harmonie hebben verloren. Ze hebben nog een kans om hun talent te kunnen laten zien en hun kampioenschap te verdedigen in de moeilijkste competitie in de wereld. Hier nemen ze het op tegen de Duitse supergroep Das Sound Machine, en vechten ze voor het recht om mee te doen aan de wereldwijde kampioenschappen. Kijk mee hoe de kracht v.d. sisterhood samenwerkt om de top van de wereld te bereiken!

Mening

De films worden alleen maar beter! De humor word de lucht ingeschoten en de optredens worden uitbundiger! Ze gaan mee doen met de kampioenschap en gaan de titel verdedigen voor de Bellas! Ze genieten van volle teugen en experimenteren steeds meer om beter te worden en er van door te gaan met de titel! Een grote zoektocht naar het ultieme optreden en halen hun waardering en hoop uit elkaar en hun fans!

29906170001_4233239156001_video-still-for-video-4233142756001

Zoals altijd is het weer lachen en gieren geblazen en geniet je volop van de nieuwe nummers die hun geüpdatet hebben! Go Bellas!

Zeker de ***** sterren, want opnieuw is dit een groot succes met een onverwachts einde!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s