Film recensie > animal

image

Specificaties
● engels
● 86 minuten
● horror/ thriller

Cast

geregisseerd door Brett Simmons
met Jeremy Sumpter, Keke Palmer en Joey Lauren Adams

Trailer

animal

Beschrijving

Een groep vrienden komt tijdens een weekendje weg vast te zitten op een voor hen onbekende plaats, terwijl ze achterna worden gezeten door een bloeddorstig roofdier. Verscholen in een afgelegen hut, waar emoties en spanningen onderling oplopen, dienen ze de onenigheid opzij te leggen om te kunnen overleven.

image

Mening

Wat een leuke vakantie moet worden pakt anders uit. Ze krijgen pech en komen vast te zitten in een bos. Een bos vol raadsels en andere gevaren!

Onverwachts worden ze opgejaagd door iets onnatuurlijk en moeten ze rennen voor hun leven! Ze moeten uitkijken dat het beest hun niet krijg aangezien het sterk en bloeddorstig is! Ze komen voor een huis te staan, een boomhut om precies te zijn en kunnen net optijd binnen komen om van de beesten af te komen, maar nog steeds word er op hun gejaagd. Het beest geeft het niet makkelijk op en blijft verder o0 hun jagen!!

Ik geef deze film de ultieme ☆☆☆☆☆, omdat het een horror film is waar je ook echt van schrikt! Het liefst kruip je lekker onder je dekentje terwijl je spiekt wat er nu weer gebeurt! Alles is zo realistisch gemaakt en het einde is geweldig!!!

Een leuke enge film om met je vriend of vriendin, maar ook om met je vrienden te kijken voor een gezellig horror avondje!

Een gedachte over “Film recensie > animal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s