Wraak – Arno van den Kieboom

Specificaties

  • Nederlands
  • 276 pagina’s
  • Schrijverspunt
  • Thriller

Beschrijving

Karin en haar man Jordy leren door het swingen het koppel Niels en Vanessa kennen. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar zien blijken ze een enorme klik te hebben en tegen alle afspraken in worden ze smoorverliefd op elkaar. Maar al snel blijken ze meer gemeen te hebben met elkaar dan ze ooit hebben kunnen vermoeden. Voor Karin zit er nies anders op om Niels op te geven als geliefde. Deze laat het echter niet bij zitten en verandert in een ware tiran. Hij zweert wraak op alles en iedereen die hem in zijn ogen het leven zuur maakt. En hij houdt woord. En hoe? Niels blijkt geen grenzen te kennen.

Voor het lezen

Wat ik verwacht van dit boek is een verhaal zonder grenzen. Ik wil graag meegesleurd worden in dit verhaal. Ik wil grenzen zien die je niet zou willen overbruggen, maar wat toch gebeurt.  Ik wil wakker liggen in mijn bed met die ideeën of iemand de dingen echt voor mogelijk zou zien als hij/zij zo hopeloos is.

Ik zie graag terug hoe erg hij gebroken kan zijn door een gebroken hart. Vaak is het vanuit de vrouw te zien, maar ik zie graag ook de gevoelens van de man. Zeker aangezien Niels nu gedumpt is voor “wat beters”.

25dr06jwc8ty_md

Tijdens het lezen

Ik ben begonnen met lezen. Ik vlieg door de hoofdstukken, al hebben de eerste hoofdstukken mij erg verrast. Ik had de erotische stukken in het verhaal niet verwacht, maar dat maakt voor mij het verhaal alleen maar spannender.

Ik word meegesleurd in het verhaal. De gebeurtenissen volgen elkaar in een snel tempo op net zoals de spanning die met de bladzijdes word opgevoerd. Vooral de laatste hoofdstukken vliegen voorbij!

boek-wraak-arno-van-den-kieboom-1447247250

Conclusie

In dit boek heb ik gelezen hoe hopeloos mensen kunnen zijn. Natuurlijk zie je dat om je heen soms ook wel in verschillende manieren.
Ik heb soms chockende momenten gehad in dit boek.
Ik voelde soms de leed van de personages door de woorden die naar hun hoofd werden gesmeten of de lichamelijk pijn die hun te verduren kregen.
Sommige stukken waren zeker heftig om te lezen. Het zijn toch dingen die gebeuren, maar door de details zie je het op je netvlies gebrand staan.
Ik heb erg genoten van dit boek. Ik had een idee van hoe het zou aflopen en ik had gelijk. Alleen gebeurden er dingen waarvan ik dacht : ” Waar komt dat ineens vandaan?”. Ik ben blij dat het niet precies zo gelopen is als ik voorspelde. De laatste bladzijdes heb ik aardig door zitten lezen om te kijken of er nog bloed ging vloeien en hoe roekeloos mensen kunnen zijn.
Dit boek krijgt zeker ☆☆☆☆, omdat ik genoten heb. Natuurlijk kwam ik soms bij iets mindere spannende stukken. Ook kwam ik wat foutjes tegen in het boek die door het terug te lezen voorkomen zouden kunnen worden. Zeker een aanrader om te lezen, maar je moet van erotiek en spanning houden!

 

Advertenties

One thought on “Wraak – Arno van den Kieboom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s