Warcraft

Beschrijving

In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs.

Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

Warcraft: The Beginning wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code). Met o.a. Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu.

Warcraft-Unite-Poster

Mening

Decor

Het decor is goed opgesteld. Het is mooi opgesteld door de effecten die in de film zitten. De poort die naar de wereld wereld van de mensen gaat is bijvoorbeeld een van de dingen die indruk op mij maakte. Je ziet de poort langzaam sluimeren en zich openen. De Orcs rennen hun nieuwe wereld tegemoet. De strijdvelden zijn precies zoals je ze voorgesteld had, een open vlakte waar het gevecht gehouden word.

Personages

De Orcs zien er raar uit, maar wat verwacht je er van. Ik vind de halfbloedjes mooier, maar ze zijn ook half mens. Ik vind het goed dat ze de make up zo hebben kunnen maken dat ze op echte Orcs lijken, woeste wezens die gaan strijden voor hun meester. Ik ben blij om te zien dat de Orcs ook hun gevoelens tonen. Zowel tegen hun mensen als tegen de mensen. Ik snap de angst en de paniek van de mensen. De Orcs zien er niet bepaald aardig uit. Mediv moet er voor zorgen dat de oorlog ten einde komt doordat iedereen op zijn magie vertrouwt. Hij is zo sterk dat de mensen denken dat hij de Orcs tegen kan houden, maar is dat ook zo?

naamloos

De film

De actie was constant hoog. Je had veel spanning, maar het ging gelukkig ook de diepte in door de gesprekken en gevolgen die kwamen door de daden. Het was duidelijk te zien dat er vijandigheid in de lucht hing. Het duurde dus ook niet lang voor de oorlog los brak. Ik ben blij om te zien dat niet iedereen achter de keuzes staan en er wat aan proberen te doen.

Ik beoordeel de film met ☆☆☆☆, omdat de film diepgang heeft. Er waren sommige dingen die voor mijn gevoel niet klopte of breder vertelt konden worden. Het is niet alleen een film met gevechten, maar liefde speelt zeker ook een rol. Zo zie je dat een van de personages een gezin krijgt en ervoor vecht. Dat maakt de Orcs toch weer menselijk. Ik denk en hoop toch wel dat er een deel 2 komt doordat het einde zo open eindigt.

p1_2084998_7374c93f

Er is ook een game bij de film. De film is gebaseerd op het spel. Ik heb bij de media markt en in verschillende game winkels een pakketje gezien voor de pc voor slechts 15 euro.

World of Warcraft – Battle Chest 3

Deze bundel geeft je toegang tot:
– World of Warcraft
– WoW – The Burning Crusade
– WoW – Wrath of the Lich King
– WoW – Cataclysm
– WoW – Mists of Pandaria
– Beginner’s Guide van 246 pagina’s
– Quick Start guide

523646-aol-warcraft-feature

Advertenties

One thought on “Warcraft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s