Boek van de maand September

Bij de Boekentrommel is de onthulling van het boek van de maand al bekend, maar vandaag maak ik bekend welke het word voor mijn eigen volgers. Niet iedereen volgt dezelfde blogs, dus lees nu welk boek het word!

Deze maand was de keuze aan onze dame van nl boekenrecensies. September word de maand van de thriller. Na veel wikken en wegen zijn wij tot de conclusie gekomen dat het dit boek wordt :

Beschrijving

Voormalig special forces-pilote Maya Calloway ziet tijdens haar werk iets onmogelijks. Op de nanny cam speelt haar tweejarige dochter Lily thuis met haar man Joe. Maar die is twee weken eerder bruut vermoord. Verbeeldt ze het zich? Ze zou het zo graag willen, maar het kan gewoon niet waar zijn.

Voor zijn nieuwste thriller ging Harlan Coben uit van de intrigerende vraag: kun je alles vertrouwen wat je met eigen ogen ziet, vooral als je dat wanhopig graag wilt? Voordat Maya de ongelooflijke waarheid aankan over haar man – en zichzelf – moet zij die vraag beantwoorden, door eindelijk de confrontatie aan te gaan met de geheimen en het bedrog uit haar eigen verleden.
Heb jij hem al gelezen? Of ben je ook van plan om hem te lezen? Praat dan mee als de recensie de 25ste online komt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s