Life happens

Vandaag komt er een recensie van een echte meiden film online die gaat over een jonge moeder!

Specificaties

  • Engels – nederlands ondertitelt
  • 97 minuten
  • 12+ – Sex – geschreeuw
  • Komedie/romantiek

Beschrijving

Krysten Ritter, Kate Bosworth en Rachel Bilson schitteren in deze scherpe en slimme komedie over het single bestaan, vriendschap en de rare bochten die het leven soms voor je in petto heeft. Als een one night stand uitloopt in een zwangerschap, neemt ’t leven van Kim en haar huisgenoten Deena en Laura zo’n rare bocht. Terug in het datingwereldje moet Kim leren omgaan met haar single mom status, maar met een kleine op haar heup is dat nog niet zo makkelijk.

Mening

Personages

Ik heb heel erg gelachen om de meiden. Ze maakten vaak ruzie om de kleinste dingen en dat laat echt zien dat het echt een meiden huis is. Ieder doet zijn ding en het toont aan dat iedere vrouw anders is. De een feest, de ander is ouder en de ander doet maar wat. Toch kunnen ze met zijn alle door een deur.

Ik heb erg genoten van de problemen zeker van Kim. Het is moeilijk om als enigste al met een kind te zitten die zeker niet gepland was, maar je moet er ook voor zorgen en als alleenstaande moeder is het veel werk.

Decor

De locaties komen zeker overeen met het verhaal. Veel onderweg, thuis en aan het werk. Zeker een beeld dat je van een moeder hebt, maar ook clubs omdat ze jong zijn.

De film

Ik heb samen met mijn vriendin vaak in een deuk gelegen van het lachen. Er zijn problemen die je zelf ook herkent als je volwassen moet worden en die herkende wij zeker terug ookal is het niet zo extreem als in de film. Ik heb al met al erg genoten van de zalige momenten in de film.

Conclusie

Het verhaal is goed onderbouwt. Het toont aan dat het leven niet altijd rooskleurig is en dat je op moet passen met welke stappen je neemt. Alles heeft gevolgen zo ook het feit als in deze film dat condoomgebruik toch wel handig is!

Ik geef de film ☆☆☆☆, omdat het een leuke en spontane film is die ideaal is voor een leuke meiden avond zonder een heftig onderwerp. Dus heb je zin om te lachen en ben je op zoek naar een leuke film? Bij bol heb ik de dvd al gespot voor een mooie prijs van €5.99!

Advertenties

One thought on “Life happens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s