Lights out

Het moment dat je zin hebt in een goede horror film. We stappen de bioscoop in en zien de trailer van deze film! Tijd om even te kijken hoe eng hij nu is!!

Beschrijving

Toen Rebecca (Teresa Palmer) haar ouderlijk huis verliet, hoopte ze dat haar kinderlijke angsten ook weg zouden gaan. Tijdens haar jeugd was ze nooit helemaal zeker wat nou wel en wat niet echt was, zodra de lichten uit gingen… Nu ervaart haar kleine broertje Martin (Gabriel Bateman) dezelfde onverklaarbare en huiveringwekkende gebeurtenissen. Een angstaanjagend wezen heeft een mysterieuze connectie met haar moeder Sophie (Maria Bello) en ze duikt opnieuw op. Maar deze keer, naarmate Rebecca dichter bij de waarheid komt, valt niet langer te ontkennen dat al hun levens in gevaar zijn… zodra de lichten uit gaan.

Personages

De film is heel goed uitgewerkt. Je ziet duidelijk hoe het verhaal in elkaar steekt door het gedrag van de personages. Je ziet de angsten, de onzekerheid en illusie. Je ziet hoe Diana aan de moeder trekt en hoe machteloos ze is.

Decor

Het decor is super goed gemaakt. Je ziet veel duisternis, afgelegen plekken zoals je bij een horror film verwacht. Je word vastgehouden door de spannende achtergrond.

De film

Ik heb erg genoten van de film. De spanning was uitmuntend hoog. Een film om lekker in het donker te kijken met popcorn al komt er door de spanning een blok in je maag die je tegenhoud om te eten.

Conclusie

Op zoek naar goede horror film om met een groep te kijken of met liefje? Dit is dan echt een aanrader!

Van mij krijgt deze film de welverdiende ☆☆☆☆☆, omdat de spanning hoog was en ik zeker schrik momenten heb ervaren. Dit is een goede horror film en zeker aan te raden!

Advertenties

One thought on “Lights out

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s