Celebrate Books Literatour envelop

Vandaag behandel ik de envelop van Celebrate Books. Het is een goedkopere pakket die speciaal voor de Literatour week is en door de brievenbus past. Ik ben erg benieuwd door het thema Good vibes only. Ik ga altijd voor de goede energie!

I found the golden envelop! Ik ben een van de gelukkige die de gouden envelop heb mogen ontvangen! Tijd om uit te pakken !

Ik maak hem snel open, want ik ben super benieuwd!

Ik zie touwtjes, een gouden boek en potloden. Bovenop zie ik een gespje.

Er is een leuk kaartje met een regenboog erop. Ik zie een ander leuk kaartje die ik zeker ga inlijsten! Er zit een blaadje in met een hartje en de 2 zakjes zijn een met blaadjes en een met touwtjes. 2 witte en 1 roze potlood met gun zijn dus voor de creativiteit die je met deze box mee krijgt.

Ik ben niet heel enthousiast als ik dit zie jammer genoeg. Hopelijk is het boek beter voor mij.

Je ziet de achterkant van het kaartje waar de regenboog op stond. Je ziet nog andere delen van het boek op het kaartje en wat good fibes ballonnen die in een zakje zaten. Het boek is : Het rak random acts of kindness boek. 333 manieren om de wereld te verbeteren. Hmmm het boek spreekt mij ook niet zo aan… Ik ben niet zo van de doe boeken, omdat ik het altijd vergeet.

Ik ben jammer genoeg niet erg enthousiast en heb stiekem een beetje spijt over mijn keuze…. Ik had liever mijn geld besteed aan de volgende box, maar ik kan het niet meer terugdraaien. Ik twijfel nu heel erg om een nieuwe box te bestellen, omdat ik van beide niet heel heel blij werd.

7 thoughts on “Celebrate Books Literatour envelop

 1. Ja ik werd ook niet zo happy van deze envelop. Ik had in ieder geval een leesboek verwacht, niet dit 😦 Ik ben niet zo iemand die van knippen en plakken en dat soort gefrunnik houd.
  Ook kan ik de link tussen Literatour Special in de inhoud niet echt plaatsen. Of heb ik het onderwerp van deze Literatour over het hoofd gezien?
  De volgende doos heb ik wel besteld, want de “gangbare” dozen hebben me gelukkig tot nu niet teleurgesteld en bovendien zal het volgende boek waarschijnlijk romantiek als onderwerp hebben en daar ben ik dol op!

  Like

   1. Ik begrijp je twijfel, maar ik heb vanaf het begin alle boxen besteld en dit is pas de eerste waarvan ik echt dacht dat ik hem beter over had kunnen slaan.
    Bij de reguliere boxen zaten er altijd leuke goodies in. OkΓ© niet alles is natuurlijk mijn ding, maar tot nu toe was ik blij met het overgrote deel van de inhoud (deze envelop even niet meegerekend πŸ˜‰ )Tot nu toe heb ik ook maar een keer een boek erbij gehad (Wink, Poppy en Midnight) dat niet in mijn straatje past. Toch zal ik hem uiteindelijk toch gaan lezen. Af en toe mag je best je leesgrenzen verleggen πŸ˜‰
    Daarom heb ik ook besloten om de volgende boekenbox te kopen. Ik weet dat er een boek in kan zitten dat ik niet zo leuk zou vinden, maar de goodies en de verrassing van wat er deze keer in zou zitten hebben tot nu toe altijd de doorslag gegeven.
    Als je bang bent om nog een keer een boek te krijgen dat niet bij je past, is het misschien beter om de volgende niet aan te schaffen. Tenzij je natuurlijk denkt dat het onderwerp 100% bij jou zal passen!
    Bovendien kun je omdat in Nederland een best wel kleine markt is wat betreft YA, meestal wel een beetje raden welk boek er in zit als je goed rondkijkt op Hebban. Ook al zat ik de vorige keer er helemaal naast πŸ˜‰
    Hoop dat dit helpt om een keuze te maken πŸ™‚

    Like

   2. Ja ik weet het, maar heb de vorige boekenbox besteld en zat ook niet echt van wauwww. Ik vond de goodies niet zo heel interessant en als ik bijvoorbeeld Het krijtbord boven mijn bed hang komt er weer krijt op mijn kussen geeft weer rommel en het tasje en de poster had ik bijv al. Ook aan het hoesje heb ik niks met mijn Samsung dus zit in enorme twijfel! Al denk ik wel dat ik hem misschien volgende week ga bestellen als ze er nog zijn aangezien er nog maar 25% is, maar alle vorige boxen vond ik awesome behalve de 2 die ik besteld had….

    Like

   3. Das pech hebben en ze zijn altijd uitverkocht, dus je kunt niet de doos alsnog nabestellen… Toch zou ik het dan nog een keer proberen. Drie keer is scheepsrecht, of niet πŸ˜‰
    Bovendien staat de volgende doos in het teken van romantiek! Daar kan weinig mis mee gaan volgens mij πŸ™‚

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s