Gonna Catch Pikachu – Lily Frank

Ik als grote fan van Nintendo die pokemon go heeft gemaakt in samenwerking met andere bedrijven ben lekker verslaafd aan dit spel! Het is leuk om weer iets oud in een nieuw jasje te zien maar vooral om pokemon trainer te zijn!

Specificaties

  • Nederlands
  • 50 bladzijdes
  • September 2016
  • Humoristische roman

Beschrijving

Jen wil het liefst diep wegkruipen onder een steen als een onbekende man in een Pikachu-pak haar vreselijk voor paal zet bij de man waar ze verliefd op is. Kort daarna haalt haar beste vriendin haar over om samen Pokémon Go te gaan spelen. Jen is niet meteen laaiend enthousiast, maar krijgt al snel de smaak te pakken. Bij een Pokéstop ontmoet ze Victor. Ze voelt een leuke klik met hem, maar helaas blijft het Pikachu-incident haar achtervolgen…

Voor het lezen

Het lijkt mij daarom erg leuk om dit verhaaltje te lezen waarbij pokemon go een rol speelt in de liefde!

Ik verwacht veel gelach, plezier en vooral liefde te zijn onder de twijfels. Mensen vinden het cliché, maar JIJ moet het doen dus geniet!

Tijdens het lezen

Het verhaal is typisch een verhaal van een doorsnee meisje dat indruk probeert te maken. Natuurlijk gaat dat flink mis, maar soms werkt het in je voordeel.

Het is hilarisch om te lezen. Je leest grote bloepers die mijzelf ook zouden kunnen overkomen. Dit verhaal bewijst dat liefde uit vreemde hoeken kan komen, wat het des te mooier maakt!

De plek waar zijn huid die van mij raakt, staat zo ongeveer in brand. Zou je daar ook brandplekken van kunnen krijgen?

Conclusie

Wat een wending! Van ruzie naar een hele andere gevoel! Super goed geschreven doordat het geleidelijk overgaat van de ene scène naar de ander! Ik zie dat ze meer boeken heeft en die wil ik zeker gaan lezen! De verdiende ☆☆☆☆ zijn binnen hoor Lily!!

Advertenties

5 reacties op ‘Gonna Catch Pikachu – Lily Frank

  1. Fanfiction is toch dat je echt in de verhaallijn werkt van het oorspronkelijke verhaal? Want in dat geval is het geen fanfiction; het gaat over mensen die Pokémon Go spelen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s