Laure Eve & Kass Morgan + winactie

17 september was het zo ver : de meeting met Laure Eve en Kass Morgan!! Heb van beide boeken liggen en ben zo benieuwd naar hun! Natuurlijk ken ik Kass Morgan beter doordat haar boeken ook een serie zijn die ik nog moet zien btw maar ze lijken me beide super leuk!

Natuurlijk zijn er een paar vragen gesteld & ik heb een top 3 vragen van de auteurs met antwoorden gemaakt :

Kass Morgan: Hoe vind je de serie The 100 en de verschillen die ze daarin hebben gestopt?

Er zijn grote verschillen, maar ze kijkt de serie als een fan. Ze Let niet op de details maar doet gewoon zoals de rest het kijken zonder het echt op de boeken de baseren. Ze vind het gaaf om haar creatie tot werkelijkheid te zien komen.

Laure Eve: In de Graces zijn er verschillende soorten heksen, water, aarde, vuur, lucht. Welk element ben je zelf en welk element denk je dat Kass is?

Laure is van het type aarde, want ze is heel trouw. Kass vond ze wel wat weg hebben van het type water en haar kleren matchen ermee!

Als jullie karakters aan de Hongerspelen zouden moeten deelnemen, wie zou dan winnen/verliezen?

Thalia zou volgens Laure de Hongerspelen winnen, de rest gaat zoals zij het zegt doodddd. Kass denkt dat Clarke de winnaar van de Hongerspelen zou zijn, aangezien zij een vechter en overlevering is

Kass Morgan: Jouw boekenserie is als serie neergezet. Als je zelf in de serie zou mogen spelen, welke rol zou je dan willen spelen (jonge rollen mogen ook, alles is mogelijk)?

Kass heeft zelf aangeboden om  er ook in te spelen maar daar wilden ze niks van horen. Ze zou een gounnder zijn, want die zijn awesome toch!

Laure Eve: Op de achterkant van De Graces staat dat het een goed boek is voor de lezers van Twilight. Mee eens? Team Jakob of team Edward?

De overeenkomst is er ookal is het een heel ander soort verhaal. Ze heeft alleen het eerste deel gelezen en gezien maar ze zou voor Edward gaan.

Kass Morgan:Stel je mag net als de tieners in je boek naar de aarde om alles te doen wat je wilt zonder dat het ontdekt word, wat zou je doen? 

De verkiezingen saboteren in mijn voordeel!!

Laure Eve: De Graces gaat niet alleen over heksen, maar natuurlijk ook over het gevoel dat je ergens aangesloten wil worden voor bonding en niet buitengesloten raakt. Zijn het je eigen ervaringen? 

Laure kent het gevoel van vroeger. Zelf had ze er ook last van omdat zij meer creatief was en de rest feesters. Ze merkt dat dat nog steeds is en hoopt een boodschap over te brengen aan haar lezers.

Na het intervieuw is het tijd voor de persoonlijke ontmoeting! Tijd voor de signeersessie en een kort gesprek! 

Natuurlijk was dit niet alles in de post! ik heb namelijk een leuke winactie voor jullie!

Vorige week heb ik de 400+ op Facebook bereikt en de 450+ op instagram. Om dat en het einde van de Literatour week te vieren verloot ik een heel leuk boek van een van deze 2 auteurs!

Wat is er te winnen? 

Het 1e boek van Kass Morgan : De 100. Ik heb aan de linkerkant een plaksticker van haar die gesigneerd is en aan de andere kant van Laure Eve! Je kan hem naar wens op een leuke plek in het boek plakken! Heb je de Graces nog niet? Hij is tot eind deze maand maar 10 euro ipv 18. Dan kan je ook daar een handtekening in plakken !

Voorwaarden

 • Like de Facebook van Nakita’s library en deel deze winactie ( tagg mij als het lukt of maak even een opmerking eronder.)
 • Geef hieronder deze post antwoord op de volgende vraag : Als je 1 ding mocht doen wat je altijd al wilde wat zou dat zijn?

( Die van mij is bijv spelen in een film waarbij je echt uit vliegtuigen mag springen en jagen met bogen!)
Extra win kansen

Like mijn Instagram en regram de post met de foto’s van event die op 3-10 is geplaatst en tagg mij. (+1) (vermeld.je naam aub)

Volg mij via de mail ( hier onder aan de pagina te vinden)( +1)

Meedoen kan 2 weken, dus dat word 17 oktober! Succes!!

Advertenties

40 thoughts on “Laure Eve & Kass Morgan + winactie

  1. Japan is inderdaad een aanrader als vakantieland 🙂 Over mijn laatste Japanreis heb ik een aantal blogjes geschreven: https://selenejapan.wordpress.com/%e6%97%a5%e6%9c%ac%e6%97%85%e8%a1%8c%ef%bc%8fjapanreis-japan-trip/ Met 2000 euro inclusief vliegticket en souvenirs kon ik makkelijk een maand rondreizen, maar het ligt eraan wat je wil doen en waar je heen wil (een vriend had een week in Tokyo gezeten en 5000 euro uitgegeven, dat kan dus ook).

   Like

   1. Nou het gaat al een klein beetje beginnen volgend jaar, dan ga ik in juli/augustus een maand naar Scandinavië en in de winter wil ik een maand naar Australië 😍

    Like

 1. Een wolf aanraken maar die wens is vorig jaar in vervulling gegaan :). Dus even denken. Naar Canada gaan en daar de wolven zien in de vrije natuur al is die kans uiterst klein omdat ze zo schuw zijn. Canada heeft een prachtige natuur heb ik al gehoord.

  Like

 2. Ik zou graag een reis rond de wereld maken ❤ (klinkt een beetje cliché :p) ik heb een grote interesse in andere culturen en tradities en zou het geweldig vinden om deze in werkelijkheid te zien! ❤

  Like

  1. super leuk! Klopt moet eerst alles goedkeuren dus hier is hij! Het lijkt mij ook gaaf! Ben dol op zwemmen alleen kan het niet veel doen doordat mijn oren niet tegen gloorwater kunnen 🙂 Dolfinarium vond ik toen ook leuk die show vooral de rest was niet heel veel haha

   Like

   1. Haha.. ik was gewoon te ongeduldig! Gloorwater vind ik ook altijd wel een dingetje.. veel mensen zijn er allergisch voor.. en Ja..!!!! dolfinarium vind ik ook altijd erg Leuk!!

    Like

 3. Rondreizen met een camper de hele wereld rond met mijn vriend en kinderen. Allerlei culturen opsnuiven en vooral genoeten van alles.(eerst de loterij winnen 😆)

  Like

 4. Het zou mij super lijken om (meer) te reizen, Scandinavië, Ierland, Schotland enz. Dat lijkt mij echt prachtige landen, culturen en niet vergeten de natuur om te zien en te ervaren. Misschien ooit 😉
  En aangezien ik het fijn vind om de taal te spreken, of in ieder geval te verstaan van het land waar ik naartoe ga/me in bevindt. Is dat meteen een mooie goal om meer talen te leren.
  Dromen 😉

  Like

   1. Weet niet tot wanneer deze actie duurt (kijk ik er overheen?) en een vraagje, bij het instagram puntje vraag je om foto’s te regrammen, maar kan het zijn dat het er een is?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s