L.O.O.P – Anthonie Holslag

Het is mij een eer om de blogtour voor L.O.O.P te openen! Een kort opvallend groen boekje van niemand minder dan Anthonie! Ik ben benieuwd naar dit spannende avontuur!

Specificaties

  • Nederlands
  • Splinters (kort verhaal) Sciencefiction
  • 43 bladzijdes
  • Quasis uitgever

Beschrijving

Egbert ondervraagt gevaarlijke individuen, mogelijk betrokken bij terroristische organisaties. Hij is goed in zijn werk; hij doet het immers al jaren. Toch krijgt hij ondanks diverse pogingen geen promotie.Maar vandaag komt alles hem bekend voor. De ondervraging. De vrouw. Haar reacties.Heeft hij haar eerder gezien? Hebben ze deze ondervraging eerder gedaan? Ze reageert niet op zijn tactiek zoals andere verdachten. Niet zoals het hoort.Vandaag wordt de sleur doorbroken. Zal zijn bezoek aan de zevende verdieping alles duidelijk maken?

Voor het lezen

Ik ben benieuwd wat Egberts gaat vinden bij de vrouw. Het lijkt alsof hij dit al gedaan had, maar is het een illusie? Is het echt zo?

Wat zal hij vinden o0 de 7de verdieping bij deze o zo bekende vrouw?

Tijdens het lezen

Hij heeft vele ontdekkingen gedaan. Zo heeft hij iemand gesproken die je niet zomaar kan spreken. Een woord beangstigende hem L.O.O.P! Maar wat is die L.O.O.P nou? Hopelijk lees ik zo de connectie tussen het gesprek met de vrouw en het andere gesprek!

Conclusie

Het verhaal was interessant om te lezen. Het is een verhaal wat echt kan gebeuren, hoe de toekomst kan zinnen. Het is zeer leuk om een keer te lezen en te zien hoe alles ervaren word. Je herkent dingen en snapt op een begeven moment waar het naar toe gaat en dan bammm het einde. Iets wat ik niet verwachtte, maar aan de andere ook weer wel. Ik ben een beetje in shock. Zeker ☆☆☆ 1/2 ster voor dit leuke korte verhaal!!

Een verhaal met antwoorden zonder dat ze gegeven worden. Met Gesloten ogen lees je dit boek, want je tast in het niets maar ook weer niet!

Advertenties

One thought on “L.O.O.P – Anthonie Holslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s