Library day 4

Vandaag is het tijd om wat kennis te maken met auteurs van eigen bodem. Het is voor mij belangrijk om ook de auteurs van eigen bodem in het zonnetje te zetten, maar er worden zulke goede verhalen geschreven! Ik vin dat dat gezien mag worden!

Vandaag hebben we een klein lees pakketje om auteurs te leren kennen. 

Er zullen nog wat dingen bij komen, wat lekkers om te drinken en boekenleggers, maar het gaat vooral om de leuke boekjes die je kan lezen. 

Helen Vreeswijk heeft altijd boeken geschreven  met politie zaken in de hoofdrol. Ze heeft veel boeken op haar naam staan die vaak positieve recensies kregen van de lezers. 

Mirjam Mous heeft een aantal young adult boeken geschreven waarvan 2C de laatste is. Een van haar boeken is zelfs verfilmd, boy 7. 

Alex Boogers heeft een aantal boeken geschreven waaronder een paar literaire romans. Zijn boeken worden ook positief gerecenseerd. 

Marieke Nijkamp is bekend geworden doordat haar boek 54 minuten eerst is uitgegeven in het buitenland. Ze heeft het boek eerst in het Engels geschreven doordat ze dat makkelijker vond. Uiteindelijk bereikte ze zelfs de kranten en Nederland wilde haar natuurlijk ook hebben. Het is een verhaal over schietpartij op school. 

Voorwaarde

 • Laat onder deze Blog een reactie achter ( via deze site!) met welke letter je wilt en welke smaak (wit, melk of puur! )

Extra kansen ( + 1 kans )

 1. Volg mij via instagram en like dag 2
 2. Volg mij via bloglovin
 3. Volg mij via Twitter
 4. Volg mij via de mail ( Zie onderin de balk voor de mail)
 5. Like mijn Facebook en deel dit bericht

(meld als je extra kansen gebruikt zodat ik het kan nakijken)
Deze winactie loopt tot 11/12. Binnen een paar dagen word dan de winnaar bekend gemaakt. 

6 gedachten over “Library day 4

   1. De voorwaarden kloppen hier volgens mij niet helemaal, smaak en letter horen denk ik bij dag 2, net als het liken op instagram. Welke foto je overigens op instagram moet liken is niet echt helemaal duidelijk (per dag). Denk dat ik alle extra punten heb gedaan (onder (@)TurtleBookwurm) alleen instagram weet ik dus niet zeker.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s