Library day 6

Vandaag is het tijd om de volwassenen te verwennen met een heerlijk boek en wat voor één! Dit boek zal je de komende dagen wel warm houden, want je krijgt het spontaan een stuk warmer!

Vandaag is het tijd om jullie volwassen te verwennen! Geen tijd voor een Roman waar de liefde centraal staat, maar een boek van het New Adult genre. Het is een boek met erotische onderdelen, maar ook heel veel liefde en avontuur.

Mijn recensie lees je hier.

Beschrijving:

Dex gaat wonen bij zijn beste vriend Kai waar feestjes, meiden, drank en veel lol wekelijkse kost is. Wanneer hij Mila ontmoet is hij gelijk weg van haar. Lange blonde haren, prachtige blauwe ogen en een goddelijk lichaam. Na onverwachtse ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar één ding blijft voor beiden een grote rol in hun leven spelen. Het is iets dat Dex haar nooit zou kunnen geven.

Neem ook een kijkje bij dag 2 voor nog een leuk pakketje van Miranda!

Mijn dank gaat uit naar MH uitgever en Miranda Hillers! Hartelijk dank voor deze kans om iemand van mijn volgers blij te maken!

Voorwaarden:

 • Laat onder deze Blog een reactie achter ( via deze site!) waarom jij Dex wilt lezen!

Het word altijd gewaardeerd als je mij via social media volgt. Hieronder staan de links. ( delen word altijd gewaardeerd)

instagramFacebook , bloglovin , Twitter

Deze winactie loopt tot 13/12. Binnen een paar dagen word dan de winnaar bekend gemaakt. 

45 gedachten over “Library day 6

 1. Ik maak heel graag kans op DEX!!!! Dit boek staat al een tijdje op mijn verlanglijstje! Ik ben zo benieuwd naar dit boek. Ik ben nu de blingg-reeks aan het lezen en ik ben helemaal fan van Miranda Hillers!

  Like

   1. Zeker! Ik ben bezig in het tweede boek. Mijn e-reader echter vergeten thuis 😦 moet dus tot vrijdag wachten voor ik verder kan gaan. Ik ben heel blij dat ik haar boeken heb leren kennen want blingg heeft me echt wel te pakken.

    Like

 2. Ik ben nu ontzettend benieuwd naar dat wat Dex haar niet zo kunnen geven..!! Veel mensen alover Het boek Dex gehoord, maar nog weinig meningen gelezen!! Mijn intresse is gewekt!!

  Like

 3. Heb veel goeds over de boek gehoord en ben toch nieuwsgierig geworden. Mijn kerst is donker en koud zonder liefde van een vriendje, om toch een keer weg te dromen in een verhaal vol liefde wil ik graag Dex winnen.

  Like

 4. De hele bling serie heb ik al. En ook al gelezen. Dus daar moet dex niet bij onrbreken. Daarom zou ik dex graag willen winnen om mijn serie compleet te maken. Het zijn prachtige boeken en erg fijn om te lezen. Want door deze boeken te gaan lezen, ben ik ook meer naar andere boeken gaan kijken. Want ik vond lezen nooit leuk. En nu wel. Dus daarom dat ik graag mee doe met deze actie.

  Like

 5. Ik zou dit boek heel graag aan iemand schenken als kerstgeschenkje. Ik ken een alleenstaande mama die dol is op lezen maar zelf nooit geen boeken kan kopen. Ik wil haar kerstvrouwtje zijn. Dit boek krijgt dan een mooi rood papiertje en een flinke strik. Bij het openen zal Dex schitteren voor haar!

  Like

 6. Ik hoef voor deze niet mee te doen, heb namelijk al een pracht exemplaar gewonnen via de YA nieuwsbrief, gesigneerd en wel. Ik wil alleen zeggen; TOPPRIJS! Ik snap waarom jullie hem willen,en ik gun hem jullie allemaal,hij is geweldig… ikzelf kan niet wachten op de volgende! Ik was nooit een lezer van ‘lovestory’s’… totdat ik DEX las… Heb er nu toch zeker wel meer interesse in! Op naar Blingg (jaja,ik ga dus andersom!)

  Succes deelnemers! Goodluck! 🍀

  Like

 7. Ik doe graag mee! Ik zou Dex graag willen lezen omdat ik er al positieve verhalen over heb gehoord, maar vooral omdat ik totaal nieuw ben in het New Adult genre. Dit zou dus een leuke kennismaking zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s