Dubbelgangers – Jasper Wung-Sund

Vandaag heb ik het over het boek Dubbelgangers. Wat als je ziek bent, genezen kan worden en in de tussentijd niemand weet dat je ziek bent doordat je tijdelijk vervangen word? Ja, kan jij het volgen? In dit boek dubbelgangers word je tijdelijk vervangen, maar de vervanging word vernietigd. Al lees je dat dat een strijd op zich word!

Specificaties
Beschrijving

….

Voor het lezen

Dit verhaal lijkt mij bizar en spannend tegelijk. Ik heb ooit gelezen dat je 8 mensen op de wereld heb die echt als een druppel water op je lijken. De kans is klein dat je ze leert kennen of überhaupt ontmoet.

Jonas maakt mee dat hij iemand ontmoet en ook hem gelijk vervangt. Ik ben benieuwd wat die mannen van hem willen en wat ze met hem gaan doen. Zal hij met zijn nieuwe vrienden gaan uitzoeken wat er gebeurt? Wat zullen ze vinden?

Hopelijk word het een heel avontuur!

Okido! Rodeo – Ronnie! Okidoooo

Tijdens het lezen

Het is een nogal vaag boek. Ik snap het punt dat het kopieën zijn en dat ze dus moeten “Verdwijnen”. Ze moeten af en toe tussen de mensen opduiken voor voedsel en dergelijke. Natuurlijk zijn het jonge kinderen, dus ze gaan andere met dingen om. Voor mij was het heel vaag geschreven doordat ik het niet helemaal kan volgen.

Conclusie

Het is zeker geen boek dat ik nog een keer zal lezen. Het is voor mij heel chaotisch geschreven, zeker het einde al snap ik dr chaos in het einde wel. Ik kon totaal niet in het verhaal komen. Vele vraagtekens blijven staan waardoor ik dit boek maar ☆☆ geef.

Dit boek is dus totaal niks voor mij, maar misschien wel voor jou! Gelukkig heeft iedereen wat anders wat hij/zij leuk vind!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s