Bookvault, Wat is het? 

Vandaag heb ik even een kleine post om het te hebben over Bookvault. Ik krijg vaker de vraag, wat is het en hoe kom ik er aan?

In deze post zal ik wat dingen vertellen 🙂

Bookvault

Het allerbeste uit de BookVault kluis, elke maand bij jou thuis.

Ben jij dol op lezen? Gek op fantasy? Fan van Harry Potter, Game of Thrones, the Lunar Chronicles, The Mortal Instruments, The Kingkiller Chronicles, de Divergent trilogie, de Selectie en de boeken van Sarah J. Maas? We’ve got you covered. Elke maand de heerlijkste fantasyboeken bij jou op de deurmat, vergezeld door heerlijke, gave, must-have goodies. 
(bron Bookvault.nl)

Wij, Jeroen van Unen en Bo Vissers, zijn de oprichters van BookVault. We hebben allebei altijd al een passie voor verhalen gehad, maar waar Bo het bij lezen houdt schrijft Jeroen zijn eigen fantastische verhalen. Zo vullen we elkaar mooi aan.


~ Oprichters Bookvault ~

Mijn mening

Bookveult is de box die ik nu iedere maand ( op 1 maand na) besteld heb en ook als vast iets ga bestellen 🙂 )

Ik ben erg tevreden met de boxen die ik heb mogen ontvangen en alles is eigenlijk wel bruikbaar! Naast de boxen zie je de unboxings en andere boxen van bijv Celebrate Books vind je als je hier klikt!

Bookvault is een box met een Nederlands boek waarin 3 tot 5 goodies zitten! Iedere maand komt er een korte beschrijving bij het thema waardoor je zelf kan speuren naar ideeën van welk boek het is! 

Prijs :

1 boekenbox : 25 euro + 5.80 verzendkosten = 30.80

3 boeken boxen : 72 euro + 17.40 verzendkosten = 89.40 (ipv 92.40)

6 boeken boxen : 140 + 34.80 verzendkosten = 174.80 (ipv 184.8)

~ Betaling via Ideal ~

Verzending

Bestellen kan je tot de 3de week van de maand. In de eerste week van de nieuwe maand word de box verzonden, bijv Februari box is 1 – 7 februari verzonden. 

Ze verzenden ook naar bijvoorbeeld België alleen zijn de verzendkosten dan hoger!

Je krijgt mail van BookVault voor een bevestiging en van Post nl als je pakketje is gebracht en een trac en tracé code om te volgen hoelaat het bezorgd word. ( Echt super ideaal!)

December : Mijn unboxing

Januari : ( niet besteld  #spijt – boek sneeuw als as _ goodies : potloden in boomstamvorm, noteboekje Blossom Books, kaars, boekenlegger)

Februari : Mijn unboxing

maart : ( nu te bestellen! Klik hier)

Thema info :

Je hebt maar een kans om het tij van een oorlog te keren: door dat ene legendarische wezen te vinden waarvan niemand zeker weet of het bestaat. Waag je je leven om een mythe na te jagen, of besluit je toch je – niet bijzonder legale – leven niet te riskeren? Kom erachter in de BookVault Tooth and Claw boekbox van maart.

Let op: het boek van deze maand is overwegend een fantasybox.

Het boek dat je in deze boekbox terugvindt komt in februari uit. Het is een heerlijk dik boek waar je uren leesplezier van zal hebben. Vanuit verschillende perspectieven wordt de zoektocht naar het mythische wezen verteld, in een wereld waar kleine steampunk elementen niet vreemd zijn. Ontzettend spannend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s