Speel met vuur ~ Tess gerritsen

Met dank aan overamstel uitgeverij voor een recensie exemplaar!

image

Specificaties
Nederlands
● 224 ebooks pagina’s  (150 normaal? )
● house of books
● thriller

Beschrijving

Julia Ansdell raakt in de greep van de Incendiowals, een merkwaardig muziekstuk dat ze bij toeval ontdekt in een antiekwinkeltje in Rome. AlsJulia de wals thuis in Boston voor de eerste keer speelt, heeft de muziek een onverklaarbaar angstaanjagend effect op haar dochtertje; ze lijkt wel behekst.Vastbesloten de oorsprong en het geheim van het muziekstuk te ontrafelen reist Julia naar Venetië. Daar raakt ze verstrikt in de webben van een oppermachtige familie die ver zal gaan om Julia in haar zoektocht tegen te werken. Heel ver…

image

Voor het lezen
Ik ben benaderd door de uitgever voor de blog tour nadat ik niet door de ronde heen kwam om mee te lezen! Ik was gelijk enthousiast en zei zonder na te denken ja, ookal had ik maar 5 dagen om het boek uit te lezen.

Ik verwacht een thriller vol spanning, dat is hoe ik de boeken van Tess ken. Ik weet verder niet waar het boek over gaat aangezien ik geen onderzoek heb gedaan, ik wil mezelf laten verrassen door een van haar boeken!

Tijdens het lezen
Dit boek leest snel! Je vliegt door de bladzijdes vol geschiedenis, liefde en passie heen alsof je het zelf beleeft! Een boek vol genegenheid en romantiek, maar ook weer de zo bekende joden haat. Het boek is snel geschreven en op een fijne manier te lezen. Ik kan niet wachten tot het einde me te pakken heeft en weet hoe het bloederige boek zal eindigen! Ik ben benieuwd naar het heden.

image

Conclusie

Dit boek is een echte aanrader! Door de bom passie, liefde en muziek is het een verhaal dat zeker in mijn top 5 staat!
De welverdiende ☆☆☆☆☆ sterren! Een boek is voor mij nog nooit zo mooi geschreven met zowel muziek als met het genre thriller in de hoofd rol!

Een boek vol passie, liefde en haat, maar vooral de verovering van de muziek die zich los laat in je hart. Laat de muziek voor je spreken!

Ik heb nog nooit zo een mooi boek gelezen over muziek en liefde! Hij staat hoog in de beste boeken die ik gelezen heb!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s