Muse acedemy – Morgan Blade

Ik wil graag Kabook bedanken voor de kans om mee te doen aan de blogtour! Mijn excuses dat het wat is uitgelopen door examens! Het goede is dat ik geslaagd ben!!

Specificaties

  • Nederlands
  • 296 bladzijdes
  • Kabook uitgever
  • insn : 9789082415285

Beschrijving

Imogen Parker is een doodnormale tiener, tot ze een mysterieuze brief uit het buitenland ontvangt. Ze is toegelaten tot een kunstschool waar niemand ooit van gehoord heeft. Imogen kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en vertrekt naar Muse Academy, op het Griekse eiland Helikon. Al snel raakt ze bevriend met enkele creatieve figuren; de origamiprinses Kaida, de muzikale tweeling Aeon en Milo, danseres Lexi, de gestoorde uitvinder Drake, Cera die de ‘fashion’ in fashionista stopt, de sympathieke DJ Damian en Harper, de acteur in spé. De negen ontdekken al snel het magische mysterie dat rondom de school hangt. Imogen wordt meegesleurd in een vreemd avontuur vol eeuwenoude magie. Wanneer een paar weken later het eiland wordt opgeschrikt door een aanval van de wraakzuchtige sirenen, dreigt de ondergang voor Muse Academy. Gelukkig zijn Imogen en haar vrienden er. Ze blijken over bijzondere vaardigheden te beschikken, die ze hard nodig zullen hebben om de Sirenen te verslaan. De race tegen de klok begint… Muse Academy en het geheim van Helikon is het spannende en bijzondere eerste deel in de serie Muse Academy.

Voor het lezen

Na de achterflap te hebben gelezen ben ik benieuwd naar het eiland. Hoe ziet de school eruit? Wat staat Imogen te wachten? Wie worden haar vrienden en rivalen? Ik ben vooral benieuwd naar de strijd voor de school tegen de sirenen. Waarom vallen ze het eiland aan? Hopelijk krijg ik er snel antwoorden op!

De duisternis komt eraan!

Tijdens het lezen

Het boek leest erg snel. De mythologie is er goed in verwerkt en word erg aan genaamd vertelt. Ik geniet heel erg van dit boek en het gaat zeker richting de 5 sterren! Zie geen foutjes en spanning is in constante vlagen aanwezig!

Het leven en de dood die verliefd op elkaar werden, maar nooit echt samen konden zijn.

Conclusie

Bij de laatste 80 bladzijdes was ik aan het vechten, want als deze gelezen zijn is hij echt uit! Van mij had hij 3x zo dik gemogen! Zeker een auteur om in de gaten te houden! De welverdiende ☆☆☆☆☆! Een echte ster is ze zeker!

3 gedachten over “Muse acedemy – Morgan Blade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s